Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Jaume Collboni, Joan Subirats i Xavier Marcé expliquen les accions previstes per atreure més turisme cultural a Barcelonas

Dimecres 20 de gener a les 10h, el primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, i el regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, donaran a conèixer les conclusions dels debats ‘Ciutat, turisme i cultura: una oportunitat conjunta’, en els quals més de 150 responsables del sector cultural de la ciutat han estat debatent des del mes de novembre per consensuar les línies de treball que la ciutat ha de dur a terme per atreure més turisme cultural.

A la presentació també hi participaran els coordinadors dels debats, Fèlix Riera i Llucià Homs, i els els 10 ponents que han liderat cada un dels 10 debats: Alberto Guijarro, director del Festival de Primavera Sound; Anna Sylunnas directora de la Fundació Casa Rússia Barcelona; Marta Lacambra, directora general de la Fundació Catalunya La Pedrera; Jordi Sellas, gestor cultural; Pep Salazar, director d’OFF Barcelona; Michael Goldenberg director general de Value Retail; Ángel Díaz, president d’Advanced Leisure Services; Nadia Arroyo, directora de l’Àrea de Cultura de la Fundació Mapfre Barcelona; Xavier Fina, fundador d’ICC Consultors i Juan Antonio Donaire, professor de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona.

La jornada es pot seguir a través de l’enllaç https://youtu.be/20gFVWkAUCA

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.