Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats presideix l’acte inaugural del 58è Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas

Dissabte 16 de gener, a les 18 hores tindrà lloc el, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona l’ acte inaugural del 58è Concurs Internacional de Cant Tenor Viñas, presidit pel tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats.

El pregó del 58è Concurs anirà a càrrec de l’escriptor i periodista Sergio Vila-Sanjuán, i el recital dels joves cantants premiats al Concurs Tenor Viñas comptarà amb la participació de Serena Sáenz (soprano), Iván Ayón Rivas (tenor) i Carles Pachón (baríton), que interpretaran cançons i àries d’òpera de Donizetti, Rossini, Verdi i altres, acompanyats de Josep Buforn al piano.

L’acte es podrà seguir per streaming a través del següent l’enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=dfJQHFUNJ4k&feature=youtu.be

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.