Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Orfeó Català ofereix el tradicional concert de nadales a la plaça del Rei per onzè any consecutiu, amb les localitats exhaurides

El concert, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona, és gratuït i obert a tota la ciutadania

El proper dilluns, 4 de gener de 2021, a les 19.30h, a la plaça del Rei de Barcelona, l’Orfeó Català oferirà el ja tradicional concert de nadales, per onzè any consecutiu. L’actuació, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona en el marc de les celebracions de Nadal, és gratuïta i oberta a tota la ciutadania i suposa una oportunitat única per veure en directe l’Orfeó Català al cor de la Ciutat Comtal. Aquest any, i degut a la situació provocada per la COVID-19, l’aforament de la plaça s’ha limitat i per assistir-hi cal reserva prèvia; hores d’ara les places estan exhaurides.

Les veus de 56 cantaires de l’Orfeó Català, sota la direcció de Pablo Larraz (director principal de l’Orfeó Català), amb Josep Buforn al piano, interpretaran un programa nadalenc, amb temes tradicionals i amb algunes peces interpretades en el Concert de Sant Esteve passat, com Però sóc feliç (amb la veu solista de la soprano del cor Bea Cordero). El concert es clourà amb El cant de la Senyera, l’himne de l’Orfeó Català, amb música del mestre Lluís Millet sobre un poema de Joan Maragall.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.