Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona acomiada el 2020 amb un gran castell de focs artificials visible des de tota la ciutat

Les campanades es llançaran des de tots els districtes i després tindrà lloc un espectacle de focs artificials visible des de la major part de la ciutat i retransmès per TV3 en un programa especial 

 

ATENCIÓ MITJANS

El dijous 31 de desembre, a les 12:30 h del migdia, es farà una atenció a mitjans en el punt des d’on es llançarà l’espectacle pirotècnic. És imprescindible inscriure’s prèviament enviant un correu a premsaicub@bcn.cat.

Els mitjans que tinguin alguna necessitat diferent, ho hauran de coordinar abans del 31 de desembre a les 12 hores enviant un correu a premsaicub@bcn.cat o trucant al 662 627 350.

La ciutat de Barcelona acomiadarà 2020 i donarà la benvinguda a 2021 amb unes campanades que es podran seguir des de tots els districtes i amb un espectacle de focs artificials visible des de la major part de la ciutat, llençat per la pirotècnia Igual. Coincidint amb les 12 campanades que marcaran el final del dia 31 de desembre, a l’inici de l’any nou es llançaran 12 palmeres brillants a cadascun dels 10 districtes de Barcelona: Ciutat Vella, Eixample, Sants-Montjuïc, Les Corts, Sarrià-Sant Gervasi, Gràcia, Horta-Guinardó, Nou Barris, Sant Andreu i Sant Martí. D’aquesta manera, tota la ciutadania les podrà veure des de casa.

Després de l’espectacle de focs simultanis que es va fer en el piromusical de la Mercè, es farà un llançament coordinat amb les dotze campanades. Des de cada punt de districte es llençaran simultàniament les campanades. Primer es podrà veure els 4 quarts amb avisos de foc i a continuació cada campanada serà una palmera d’un color diferent. Es farà en espais oberts dels 10 districtes de la ciutat però no es publicarà el lloc exacte per qüestions de seguretat.

Aquestes campanades descentralitzades marcaran l’inici d’un gran espectacle de focs artificials que, per primera vegada, es llançaran des de la part més alta de la muntanya de Montjuïc per tal de ser visibles des de la major part de la ciutat. Seran 15 minuts de focs artificials a un ritme potent i una alçada suficient perquè el públic gaudeixi d’una visió espectacular fins i tot des de la llunyania.

En total, durant aquest 900 segons d’espectacle es llençaran 1506.14 Kg de pòlvora dins de 6.469 artefactes pirotècnics. Tant les campanades com l’espectacle pirotècnic serà retransmès per TV3 en un programa especial.

Material gràfic Cap d’Any

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.