Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats presenta la convocatòria de Beques Premis Barcelona 2020 per reactivar projectes en els àmbits de la cultura, l’educació i la ciència

El proper divendres, 18 de desembre, a les 12:30 h, el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, presentarà en roda de premsa el contingut de la convocatòria de les Beques Premis Barcelona 2020 destinades a fer possible projectes de creació cultural, de recerca i d’innovació en els àmbits de la cultura, la ciència i l’educació.

A l’acte hi participarà també el delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados i la delegada de Ciència i Universitats,  Júlia Miralles de Imperial.


Aquesta roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre al formulari https://formularis.eicub.net/index.php/424712/lang-ca

Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web de Barcelona Cultura ( https://www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca).

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ
Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 662 627 350.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApp: https://meet.jit.si/beques18d

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.