Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Herencias colaterales’, de Lluís Llort, guanya la I edició del Premi ‘Paco Camarasa’ de novel·la negra

Llort ha escrit sempre en català, i Herencias colaterales és la seva primera novel·la traduïda al castellà

València, 15 de desembre de 2020.- La novel·la Herencias colaterales de Lluís Llort (Barcelona, 1967), publicada per l’editorial Alrevés, ha guanyat la I’edició del premi Paco Camarasa de novel·la negra, guardó creat aquest any per nou festivals del gènere per homenatjar la figura del llibreter, desaparegut el 2018.

El protagonista de la novel·la és l’advocat Ernest Claramunt, que té un acord amb l’anciana Francesca Puigmajor: a canvi d’una pensió mensual vitalícia, el magnífic pis propietat de la dona al centre de Barcelona passarà a mans de l’advocat. El negoci és segur i el temps dirà si també és profitós. La part dolenta és que no tothom respecta les lleis, tampoc les que afecten l’esperança de vida, i que el passat pot esclatar a la cara en forma de herència col·lateral. 

 

Material gràfic i nota de premsa

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.