Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Els projectes musicals del BAM i el Sala Barcelona guardonats amb els reconeixements ARC 2020

Els premis ARC 2020, promoguts per l’associació que agrupa promotors, representants i manàgers musicals de Catalunya, han volgut transformar la XVIII edició dels premis en reconeixements i donar visibilitat a les propostes que han treballat per reactivar el sector de la música durant la pandèmia

L’Ajuntament de Barcelona ha estat reconegut en dues categories corresponents a millor iniciativa en el marc de les festes Majors i en l’impuls d’iniciatives en pro del sector conjuntament amb ASACC

El projectes musicals del BAM i el Sala Barcelona han estat guardonats enguany amb els reconeixements ARC 2020 impulsats per associació professional del sector de la indústria musical amb més antiguitat del país que agrupa més de 70 empreses i exerceix de Col·legi Professional dels mànagers. El jurat ha volgut reconèixer l’esforç de l’Ajuntament de Barcelona per transformar i adaptar el BAM i Música Mercè en un aparador de la música local, establint la pròpia Barcelona com a “ciutat convidada”. I també premiar la iniciativa del Sala Barcelona, una corproducció de l’Associació de Sales de Concert de Catalunya (ASACC) i l’Institut de Cultura de Barcelona, per haver impulsat la música en directe i la no estigmatització de les sales de concert en aquests darrers mesos.

La gala presentada per Ferran Aixalà, músic i guionista de programes com “El Foraster”i celebrada avui dimarts 14 de desembre a la sala Barts, ha posat de manifest  l’esforç de creadors, artistes, grups de música, empreses i professionals de tot el sector musical que van omplir de continguts els mesos de confinament i que encara ara segueixen treballant per a la represa de l’activitat.

Nota de premsa Guanyadors Premis ARC 2020

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.