Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La candidatura metropolitana de Barcelona acollirà el 2024 la 15a edició de la Biennal d’Art Manifesta


Avui dijous 3 de desembre a les 16.30h, a la sala Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona, l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, compareixerà en roda de premsa junt amb el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, i l’Alcalde de Mataró, David Bote, per valorar l’elecció de la candidatura metropolitana de Barcelona com a seu de la 15a edició de la Biennal d’Art Manifesta.

A la conferència també hi participarà la directora de Manifesta, Hedwig Fijen, i el director de la Virreina Centre de la Imatge, Valentín Roma.

Abans de la roda de premsa està previst realitzar una fotografia amb representants d’equipaments culturals i artistes al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.  Posteriorment es farà distribució del material gràfic.

Adjuntem comunicat internacional:

 

Comunicat de premsa Manifesta.org

 

INFORMACIÓ IMPORTANT PER A MITJANS DE COMUNICACIÓ:
A. Assistència presencial

La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 13 persones (periodistes i operadors), previ registre a https://barcelona.cat/rodespremsa Telemàticament, l’acte podrà seguir-se en streaming a través del lloc web del Servei de Premsa: https://ajuntament.barcelona.cat/premsa

B. Traducció simultània

La roda de premsa s’oferirà en traducció simultània en català, castellà i anglès. Els mitjans interessats en seguir tota la roda en un d’aquests idiomes hauran de comunicar-ho abans de les 16.00 hores enviant un missatge de correu electrònic a premsa@bcn.cat.

Després d’enviar el correu, els periodistes rebran les dades de connexió a la plataforma ZOOM que s’utilitzarà durant l’acte. A la plataforma podran escollir l’idioma desitjat.

C. Torn de preguntes

Els mitjans que ho desitgin podran fer preguntes seguint les següents instruccions de connexió:

– Els periodistes que vulguin intervenir via telemàtica hauran de comunicar-ho abans de les 16.00 hores enviant un missatge de correu electrònic a premsa@bcn.cat 

– Després d’enviar el correu, els periodistes rebran les dades de connexió a la plataforma ZOOM que s’utilitzarà durant l’acte.– Durant l’acte haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa. Al final de l’acte podran demanar torn de paraula i fer la seva intervenció durant el torn de preguntes.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.Igualment, els periodistes que vulguin podran fer preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon +34 667 744 459. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.