Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Visita a l’exposició “Subversió! Manifestacions perifèriques per a una història reversible”, a El Born CCM

Divendres 13 de novembre, a les 11:30 hores, tindrà lloc la visita comentada per a premsa al projecte artístic “Subversió! Manifestacions perifèriques per a una història reversible”, que es pot visitar a El Born CCM fins el proper 9 de desembre. El recorregut comentat anirà a càrrec del comissari, Enric Puig Punyet, i dels artistes de les instal·lacions i comptarà amb l’assistència del regidor de Memòria Democràtica, Jordi Rabassa.

Aquest és un projecte artístic de la fàbrica de creació La Escocesa per a El Born CCM, amb obres de Marco y Guarín, Juan Antonio Cerezuela i Daniel de la Barra. L’objectiu és el de qüestionar com es construeixen els relats històrics i per què se seleccionen uns fets com a determinants i no uns altres. Podem mirar enrere, al passat, i reinterpretar des d’altres perspectives la història tal com ens l’han explicada? Hi ha d’altres angles i múltiples aproximacions?

Tenint en compte les actuals circumstàncies, la visita es realitzarà en grups reduïts per assegurar el compliment de les mesures de prevenció de la Covid-19. Per aquest motiu, es prega confirmar l’assistència a comunicacioelbornccm@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.