Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La fotografia de Manolo Laguillo i Tanit Plana, a la Virreina Centre de la Imatge

Dimarts 20 d’octubre, a les 11 h, es farà la visita per premsa a les exposicions Manolo Laguillo. Projectes (1983-2020), i Tanit Plana. PUBER, a càrrec dels fotògrafs i del director i comissari d’ambdues mostres, Valentín Roma.

Manolo Laguillo (Madrid, 1953) ocupa una posició crucial dins el documentalisme urbà desenvolupat en l’àmbit espanyol durant les darreres quatre dècades. La seva fotografia ha registrat, amb gran intensitat, el procés de transformació de Barcelona des de la dècada de 1970 fins avui, però també s’ha ocupat de diversos enclavaments, com ara el Japó, Beirut, Madrid, Nova York i l’estret de Gibraltar, entre altres.

Tanit Plana (Barcelona, 1975) proposa una mena de simfonia de col·laboracions mitjançant les quals investiga l’adolescència i les seves pràctiques culturals. Juntament amb 74 retrats de joves que pertanyen a classes socials diverses, es mostren vídeos de TikTok, podcasts sobre subcultures juvenils, una llista de reproducció musical, així com recreacions de pintades de carrer i performances.

Confirmeu assistència a lcarbonellf@bcn.cat / 677441414 / 933161156

Dossier i material gràfic de les exposicions

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.