Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona presenta dues noves exposicions i un programa públic

El proper divendres 16 d’octubre, a les 11 hores, se celebrarà la roda de premsa per presentar les noves exposicions de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona, Coses que les coses diuen, una mostra col·lectiva, i to, llengua, boca, la primera retrospectiva de l’artista Wendelien van Oldenborgh, a més d’un nou programa públic.

L’acte tindrà lloc a la tercera planta del mateix centre i anirà a càrrec de Daniel Granados, delegat de drets culturals de l’ICUB; Joana Hurtado, directora de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani de Barcelona; Mariana Cánepa Luna i Max Andrews, membres de Latitudes i comissaris de Coses que diuen coses; i Wendelien van Oldengorgh, artista, i Anna Manubens, comissària de to, llengua, boca.

Després de la roda de premsa, els periodistes podran visitar ambdues exposicions amb els artistes i comissaris.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

La roda de premsa serà tan sols presencial. Cal confirmar l’assistència a comunicació i premsa del mateix centre: Mònica López-Ferrado (mlopezfer@bcn.cat)  T: 678 41 99 97.

al arribar 15 minuts abans per tal de facilitar l’accés organitzat a la sala (3ª Planta de Fabra i Coats: Centre d’Art Contemporani. Carrer de Sant Adrià, 20. Barcelona)

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.