Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Caterina Almirall presenta l’exposició ‘Esdevenir immortal i després morir’ a La Capella 

El proper dimarts, 13 d’octubre a les 11hes farà una visita guiada per a periodistes a l’exposició comissariada per Caterina Almirall, Esdevenir immortal i després morir. La mostra, que s’emmarca en el programa Barcelona Producció 2019-2020, proposa concebre el museu com un espai de negociació entre la vida i la mort, tot entenent la pràctica artística a partir de la voluntat de permanència, com un diàleg entre temporalitats, o bé com una manera de “parlar amb els morts”.

Les obres de Samuel Beckett, Mariana Castillo Deball, Carlos Fernández-Pello, Lara Fluxà, Ariadna Guiteras, Marc Larré, Catalina Lozano, Daniel Moreno Roldán, Jorge Satorre i Theoria (Beatriz Regueira, María González i Dasha Lavrennikov) es combinen per pensar el museu com un espai contradictori en els seus propis termes: un lloc on preservar les coses allunyant-les de la vida. La disjuntiva entre vida i mort, entre preservar i viure, i la negociació entre passat, present i futur, és el nus que articula aquest projecte. Un conjunt de mirades crítiques a la relació entre temporalitats que proposen altres maneres de comprendre-la.     

Confirmar assistència:  lcarbonellf@bcn.cat / 677441414 / 933161156

Més informació

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.