Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Més de 14.000 joves gaudiran gratuïtament de l’oferta cultural de Barcelona amb el ‘Quadern Cultura’  

El Quadern Cultura dóna accés gratuït a cada un dels 29 equipaments adherits al programa a través d’un tiquet digital bescanviable per una entrada en una de les seves activitats dins la programació destinada al públic juvenil.

Com a novetat de l’edició d’enguany la reserva es farà online a través del web del programa 

Durant la primera setmana d’octubre tots els joves nascuts el 2008 i empadronats a Barcelona, un total de 14.428 estudiants, rebran als seus domicilis una carta que els hi facilitarà l’accés online al Quadern Cultura, una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona que convida els estudiants de primer d’ESO i un acompanyat adult a gaudir de la programació de diversos equipaments culturals de la ciutat.   

Enguany el Quadern Cultura inicia una nova etapa en que la reserva d’entrades ja no es gestionarà amb un llibret d’invitacions en format paper com es feia fins ara. A partir d’aquesta temporada 2020-2021, el Quadern Cultura es gestionarà a través d’una aplicació web de reserves que permetrà a les famílies reservar les seves invitacions còmodament des de casa o des de qualsevol dispositiu amb connexió a Internet. D’aquesta manera el programa redueix l’impacte ambiental imprimint menys.   

La carta que arribarà directament als domicilis dels joves empadronats, conté un tríptic de presentació del Quadern Cultura així com un codi d’usuari per tal que cada família es doni d’alta al web de reserves d’una forma molt senzilla i ràpida.   

Les famílies podran consultar tota la informació i passos a seguir en el web del Quadern Cultura que inclou les programacions seleccionades, ja siguin de teatre, música i dansa, i també el calendari de les  exposicions previstes als museus i centres patrimonials. 

El Quadern Cultura dóna accés gratuït a cada un dels 29 equipaments adherits al programa a través d’un tiquet digital bescanviable per una entrada en una de les seves activitats dins la programació destinada al públic juvenil. Aquesta tiquet bescanviable té valor doble ja que els joves han d’anar acompanyats d’una persona major de 18 anys. Com a novetat de la vuitena edició d’aquesta iniciativa, el Quadern ofereix la possibilitat d’assistir en família a alguns dels concerts que la promotora BCN Clàssics ofereix cada temporada al Palau de la Música i l’Auditori. 

Participen en l’oferta un total de 29 equipaments i promotors culturals: Teatre Nacional de Catalunya, el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana, L’Auditori, Ibercamera, BCN Clàssics, el Mercat de les Flors, el Teatre Lliure, el CCCB, el SAT! Sant Andreu Teatre, la Sala Beckett, el Museu del Disseny, el Museu Etnològic i de Cultures del Món, el Castell de Montjuïc, el MUHBA, el Museu de la Música, el Reial Monestir de Pedralbes, el Born CCM, el Museu Frederic Marès, el Museu de Ciències Naturals, el MACBA, el Museu Marítim de Barcelona, la Fundació Joan Miró, la Fundació Antoni Tàpies, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu d’Història de Catalunya, el Museu Picasso, CaixaForum i CosmoCaixa. 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.