Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Torna el Pantalla Barcelona

Del 2 d’octubre i fins al 18 de desembre, la 5a edició del Pantalla Barcelona oferirà 40 projeccions des de les pantalles dels centres cívics 

En aquesta edició es renova també la col·laboració amb l’Acadèmia del Cinema amb el Cicle Gaudí i es dóna veu als festivals de cinema de la ciutat a través de la Catalunya Film Festivals

L’Institut de Cultura de Barcelona, a través de la Barcelona Film Commission, vol continuar estimulant i consolidant la difusió de la cinematografia de Barcelona i donar-la a conèixer a la ciutadania per mitjà del Pantalla Barcelona. Aquest any, i com a novetat, a banda de les propostes cinematogràfiques realitzades, rodades o produïdes a Barcelona, el Pantalla Barcelona amplia la selecció de films programant les propostes d’una gran diversitat de festivals de la nostra ciutat. Amb aquesta iniciativa vol aportar un valor propi del cinema local a la programació del cicle i donar suport a uns festivals que també s’han hagut d’adaptar per la situació sanitària que estem vivint. Aquestes propostes cinematogràfiques han ampliat l’oferta del Pantalla Barcelona amb pel·lícules molt variades i d’origen internacional.

En la seva cinquena edició, a partir del 2 d’octubre i fins al 18 de desembre, el Pantalla Barcelona oferirà una vintena de llargs i una vintena de curts en més de 40 projeccions, a través de les pantalles dels centres cívics de Can Basté, Pati Llimona, Can Clariana Cultural, Casa Groga, Ateneu Fort Pienc, Zona Nord, Vil·la Florida, Josep Maria Trias i Peitx i Auditori Sant Martí.

En aquesta edició, també es renova la col·laboració amb l’Acadèmia del Cinema amb el Cicle Gaudí. Així mateix, es dóna veu als festivals de cinema de la ciutat a través de la Catalunya Film Festivals, amb la participació de l’Americana Film Festival, Asian Film Festival Barcelona, el Festival Inclús Festival Internacional de Cinema i Discapacitat de Barcelona, L’Alternativa Festival de Cinema Independent de Barcelona, el Festival Wallay! de cinema africà de Barcelona, el DocsBarcelona, el Mecal Festival Internacional de Curtmetratges i Animació de Barcelona, la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i el Moritz Feed Dog.

Tots els espais on es faran les projeccions compleixen les mesures de prevenció, seguretat i limitació d’aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries a causa de la Covid-19. A fi de poder complir amb aquesta normativa d’aforament és imprescindible reservar les entrades per assistir a les projeccions que, com és habitual, continuen sent gratuïtes. Les entrades es podran reservar directament als espais web dels mateixos centres cívics on es faci la projecció. També serà obligatori l’ús de mascaretes o l’entrada i la sortida esglaonada dels espectadors, seguint les ordres del personal d’acomodació.

Imatge gràfica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.