Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la 23a edició del festival Barcelona Poesia 2020  

El dimecres, 30 de setembre a les 12 hores,  se celebrarà la roda de premsa per presentar el  programa de la 23a edició del festival Barcelona Poesia, organitzat per l’Ajuntament de Bercelona a través de l’Institut de Cultura.  L’acte  tindrà lloc al Verger del Museu Frederic Marès  (Plaça Sant Iu, 5) i anirà a càrrec dels comissaris del festival, Josep Pedrals i Mireia Calafell. 

INFORMACIÓ IMPORTANT: 

La roda de premsa serà presencial i també es podrà seguir en directe a través del web de Barcelona Cultura.
L’aformanet de l’espai és limitat, per assistir presencialment caldrà confirmar l’assistència a Laura Santaflorentina: 699 061 244

Els periodistes que segueixin la roda de premsa online i vulguin fer alguna pregunta, la podran fer a través de missatges de WhatsApp al número de telèfon 699 061 244. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.