Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’edició de tardor de Barcelona Districte Cultural aixeca el teló afegint 8 nous equipaments i més de 170 funcions al circuit

La 8a edició del circuit de cultura de proximitat, organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona, inclourà 173 funcions en 29 equipaments amb presència als 10 districtes de la ciutat

La programació presenta vuit muntatges teatrals, sis concerts, dues propostes de dansa, una de circ, set d’adreçades als infants i cinc títols de documentals musicals programats en col·laboració amb el Festival In-Edit

La programació, que es perllongarà fins a finals de desembre, conviurà amb la reprogramació d’alguns títols de la passada edició de primavera que no van poder pujar als escenaris a causa de la covid-19

 

Barcelona Districte Cultural continua creixent a la seva vuitena edició per a la qual incorpora 8 nous escenaris i incrementa el nombre de funcions fins a arribar a les 173. Aquest nou circuit, que coincidirà amb algunes funcions de l’edició anterior que es van ajornar a causa de la covid-19 i que han estat reprogramades, respectarà les mesures de prevenció i seguretat que determinin les autoritats competents en cada moment.

Barcelona Districte Cultural, el circuit de cultura de proximitat organitzat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, aixecarà el teló divendres 2 d’octubre d’una edició que presentarà 173 funcions en 29 equipaments dels 10 districtes de la ciutat després que aquesta tardor s’incorporin el CC La Sagrera / Torre Sagrera (Sant Andreu), el CC Can Basté (Nou Barris), el CC Teixonera (Horta-Guinardó), el CC Sarrià (Sarrià – Sant Gervasi), el CC Can Deu (Les Corts) el CC Casa del Rellotge – Sala Maremar (Sants-Montjuïc), el CC Fort Pienc (Eixample) i el CC Drassanes (Ciutat Vella). El Barcelona Districte Cultural és un programa que forma part de la xarxa de centres cívics i que es fa conjuntament amb els districtes de la ciutat.

Els nous equipaments i els antics compartiran una programació amb 29 propostes pensades per a públic adult però també per a públic familiar. El Barcelona Districte Cultura presentarà vuit muntatges teatrals, sis concerts, dues propostes de dansa, una de circ i quatre de pensades per als més petits, a més de tres pel·lícules d’animació per als menuts i cinc títols de documentals musicals programats en col·laboració amb el Festival In-Edit.

Entre les propostes teatrals, al costat de títols pensats per a l’entreteniment (com eMe, de Carlo Mô, o Las gallegas, de la companyia Lolita Corina), se n’oferiran altres que aborden temes tan colpidors com l’Alzheimer ( Ramon, de la companyia Eòlia); la immigració LGTBI (Los papeles, d’Anthony Kmeid); l’assetjament sexual ( Bomber(S), de Mise en Lumière i Barna-Bé); la situació de les dones ( Ritos de amor y guerra, de Comando señoras), o el suïcidi ( Les coses excepcionals, de Sixto Paz); a més de recuperar figures del passat barceloní com ara Ocaña, Reina de las Ramblas, un text de Marc Rosich. La dansa estarà representada per Parrà, de Miquel Barcelona i Marc Vilajuana, i Scrakeja’t 2.0, de CobosMika; i el circ arribarà des de Mallorca amb Peix, d’Hotel Iocandi.

La música repassarà estils molt diferents amb artistes com Ketekalles, Koko-Jean & The Tonics, Magalí Sare, Mélodie Gimard, l’Orquestra Reusònica Trio o Sabor de Gràcia, que arribarà en format quartet.

Els més petits, a més de gaudir de tres títols de cinema d’animació reunits al Petit Cineclub, podran triar entre Jojo, de Borja Ytuquepintas; La bona vida, de 2princesesbarbudes;Pintamúsica, de Viu el Teatre, i Polzet, la versió del conte que oferirà la companyia Zum-Zum Teatre.

La programació de la vuitena edició, que es perllongarà fins a finals de desembre, conviurà amb la reprogramació d’alguns títols de la passada edició de primavera que no van poder pujar als escenaris a causa de la covid-19: és el cas, entre d’altres, de Full House, d’Eléctrico 28; Cayana, d’Anna Colom; Rojo, de Mireia Miracle, o Companyes, de Joina.

Tots els escenaris del Barcelona Districte Cultural compleixen els protocols de prevenció i seguretat contra la covid-19, raó per la qual es reduirà l’aforament dels espais segons determinin en cada moment les autoritats sanitàries, i també serà obligatori l’ús de mascaretes i l’entrada i la sortida esglaonada dels espectadors seguint les ordres del personal d’acomodació.

 

Matrial Gràfic

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.