Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Arrenca De Grec a Grec

Aquest mes de setembre, ha arrencat de Grec a Grec, l’aposta del Festival GREC per poder estrenar aquelles propostes amb les quals el festival havia adquirit un compromís de coproducció i que havien d’estrenar-se durant aquest juliol, però que no van poder fer el seu procés d’assajos a causa de l’alerta sanitària.

De Grec a Grec acull una trentena de propostes, principalment de teatre i coproduïdes pel festival, que reuneixen grans noms de l’escena nacional i internacional. Algunes de les propostes quedaran enquadrades en el Grec Festival del 2021; altres s’integraran en les programacions d’altres cicles, festes i festivals (les Festes de la Mercè, Temporada Alta, la Biennal de Pensament o Dansa Quinzena Metropolitana). Però el gruix formaran part de la programació 2020-2021 de molts dels teatres de Barcelona, entre ells, el Romea, el Condal, La Beckett, la Flyhard, La Gleva, el Maldà, La Villarroel, el Joan Brossa, la sala Hiroshima, l’Atrium, l’Akadèmia, la Badabadoc o la Versus.

 

Els espectacles que es podran veure aquest mes de setembre són:

16 i 17 de setembre del 2020
ESCENES SINGULARS
Organitzat per Coincidències

La singularitat és l’element vertebrador d’un seguit d’esdeveniments escènics creats específicament per a l’ocasió i per als espais, diversos i poc usuals, del barri del Poble-sec on tenen lloc. Una altra manera de veure (o de viure) el teatre. Comencem el 16 de setembre amb ¿Y después?, de Belén Maya / Fernando López. Els dies 2 i 3 d’octubre es podran veure la resta de propostes.

¿Y después?, de Belén Maya / Fernando López
Adela (Women’s white long sleeve sport shirts), de Daniel Veronese
Kites, Kids and Monkeys, de Iván Morales
I Am (T)here, d’Aurora Bauzà i Pere Jou
Llum d’emergència #4 – La plaça íntima, del Col·lectiu Vulnus
Comando Señoras
Parrà, de Cia. Miquel Barcelona
The Frame, d’Eléctrico 28

Fitxa artística i resum web
Carpeta de fotos i vídeos

 

Del 23 de setembre al 18 d’octubre del 2020 al Teatre Akademia
WINNIPEG
Dir.: Norbert Martínez
COPRODUCCIÓ

Aquesta obra, que és un cant a l’esperança i una crida contra l’oblit, recorda el moment en què el poeta Pablo Neruda i el ministre d’Exteriors del Govern xilè, Abraham Ortega, van obrir les portes del país a més de 2.000 republicans espanyols exiliats.

Fitxa artística i resum web
Carpeta de fotos i vídeos

 

26 i 27 de setembre del 2020 a les FESTES DE LA MERCÈ 2020
GRAN RESERVA
Rhum & Cia

Més de 50.000 espectadors han vist els tres espectacles que, des del 2014, Rhum & Cia ha anat estrenant al Grec. I tots s’han intoxicat feliçment amb l’humor gamberro i hilarant de la companyia. Ara, arriba la collita del 2020. Amb Joan Arqué, Roger Julià, Piero Steiner, Jordi Martínez, Mauro Paganini.

Fitxa artística i resum web
Carpeta de fotos i vídeos
Dossier Gran reserva

 

Més informació i imatges de Grec a Grec aquí 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.