Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació tradicional i d’Arts de Carrer de la Mercè 2020

El proper dilluns 14 de setembre, a les 12 hores tindrà lloc en format virtual la presentació de tota la programació tradicional i d’arts de carrer de la Mercè 2020, que se celebrarà entre el 23 i el 27 de setembre.

La presentació anirà a càrrec de Daniel Granados, delegat de Drets Culturals de l’Institut de Cultura de Barcelona, acompanyat de Xavier Cordomí, coordinador de les activitats de Cultura Popular de la Mercè i dels diferents programadors dels espais de les activitats del festival d’Arts de Carrer d’enguany: Marta AlmirallJaume Mateu, de Pallassos Sense Fronteres; Sergi Ots, de Ponten Pie; Jaume Navarro, de la Industrial Teatrera; Aina Bujosa, de Parking Shakespeare; Javier Casado, de l’Ateneu Popular de Nou Barris, i Pia Mazuela, coordinadora de la Quinzena de la Dansa.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT

La roda de premsa serà virtual i es podrà seguir en directe a través de betevé, tant per televisió com per la seva web (https://beteve.cat/en-directe/).

Els periodistes que vulguin fer alguna pregunta, ho podran fer a través de missatges de WhatsApp al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.