- Premsa Institut de Cultura de Barcelona – ICUB - https://premsaicub.bcn.cat -

Presentació de la programació musical de la Mercè 2020

El proper dilluns 7 de setembre, a les 12 hores, a l’Espai LAB de la Virreina (la Rambla, 99) tindrà lloc la presentació de tota la programació musical inclosa al programa de la Mercè 2020, que se celebrarà entre el 23 i el 27 de setembre.

A la roda de premsa es donarà a conèixer el programa del Festival BAM (Barcelona Acció Musical), del BAM Cultura Viva, i de totes les actuacions musicals incloses al Mercè Música. La presentació anirà a càrrec de Daniel Granados, delegat de Drets Culturals de l’Institut de Cultura de Barcelona;  Marc Campillo, director artístic del Festival BAM; Jordi Turtós, director del Mercè Música, i Anna Cerdà, co-coordinadora del programa BAM Cultura Viva.

INFORMACIÓ MPORTANT

La roda de premsa podrà seguir-se presencialment amb aforament limitat de 10 persones, previ registre  en aquest formulari: https://formularis.eicub.net/index.php/424712/lang-ca [1]

La roda de premsa es podrà seguir en directe a través de betevé, tant per televisió com per la seva web (https://beteve.cat/en-directe/ [2]).

Els periodistes que vulguin fer alguna pregunta, ho podran fer a través de missatges de WhatsApp al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.