Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats assisteix a la inauguració del Forum Edita

El dijous, 3 de setembre, a les 9:15 hores, el Tinent d’alcaldia de Cultura, Educació Ciència i Comunitat, Joan Subirats, assistirà a l’acte inaugural del Forum Edita 2020. L’acte es podrà seguir en streaming amb inscripció prèvia. També comptarà amb la participació d’Oriol Amat, director de la UPF Barcelona School of Management; Mariàngela Vilallonga, Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya; José Manuel Rodríguez Uribes, Ministre de Cultura i Esport del Gobierno de España, i Patrici Tixis, president del Gremi d’Editors de Catalunya i codirector del Forum Edita.

Per cinquè any es convoca el Forum Edita, una trobada de debat sobre els grans reptes, oportunitats i problemes del món del llibre i l’edició actual. Enguany, la crisi sanitària provocada per la COVID-19 centra l’espai de reflexió, fent un exercici d’aportacions i idees de com afrontar els reptes dels próxims anys.

El Forum Edita té lloc a Barcelona, capital editorial internacional en llengua castellana i també catalana. Organitzat pel Gremi d’Editors de Catalunya i la UPF Barcelona School of Management, el Forum Edita compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració d’EDITORS.CAT, CEDRO, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Ministerio de Cultura y Deporte i la Federación de Gremios de Editores de España.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.