Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Barcelona Districte Cultural reprograma 60 funcions que es van haver d’anul·lar a la primavera

Marc Parrot, Anna Colom, Mireia Miracle, Joina, Farrès Brothers, La Pera Llimonera, La Pulpe Teatro, Enma Fernández, The Feliuettes o Impro Barcelona són alguns dels artistes que actuaran en el circuit

 

Barcelona Districte Cultural torna a partir del 4 de setembre per reprogramar prop de 60 funcions que es van haver d’anul·lar el passat mes de març a causa de l’emergència sanitària. Aquestes reprogramacions, que afecten 21 espectacles escènics i 9 títols d’audiovisuals, es perllongaran fins al 21 de novembre; és a dir, que conviuran amb els espectacles del nou circuit de tardor que s’estrenaran el pròxim mes d’octubre.

El gruix dels espectacles reprogramats (34 funcions) es concentrarà durant el mes de setembre però, per poder trobar dates convenients tant per als artistes que es van veure afectats com per als equipaments implicats, també està previst oferir 24 propostes durant el mes d’octubre mentre que les cinc restants arribaran al novembre.

Entre els artistes que tornen als escenaris del Barcelona Districte Cultura es troben noms que ja els trepitgen des de fa mesos (Marc Parrot, Anna Colom, Mireia Miracle, Joina, Farrès Brothers, La Pera Llimonera, La Pulpe Teatro, Enma Fernández, The Feliuettes o Impro Barcelona en són exemples), però encara resta per estrenar un espectacle que no va arribar a debutar als escenaris d’aquest circuit la passada primavera: Full House d’Eléctrico 28, una proposta de carrer que busca estrènyer els lligams de convivència i bon veïnatge als carrers de les ciutats.

A més de les propostes escèniques (com sempre de teatre, dansa, circ i música i adreçades tant a infants com a públic adult), la proposta de cultura de proximitat recupera també les projeccions del Petit Cineclub i el Kinosaure (per a menuts) i del cicle de cinema documental musical que s’ofereix en col·laboració amb el Festival In-Edit.

En paral·lel a les funcions obertes a la ciutadania en general, Barcelona Districte Cultural també recupera ara sis funcions per a públic escolar  que es van haver de posposar. I, d’igual manera, s’ha tornat a posar data a algunes de les activitats complementàries (tallers, xerrades…) que el circuit programa per estrènyer els llaços i el coneixement entre la ciutadania i el món de la creació.

La represa de l’activitat es farà sempre donant compliment a les mesures de seguretat i aforament que en cada moment determinin les autoritats sanitàries. Per tal de poder complir amb aquesta normativa d’aforament es farà imprescindible la reserva d’entrades pels espectacles que, com és habitual, continuen sent gratuïtes.

Barcelona Districte Cultural és un circuit de proximitat d’espectacles que, impulsat per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, arriba dos cops l’any (a la primavera i a la tardor) a 21 equipaments dels deu districtes de la ciutat. Els espectacles ara reprogramats formen part de la seva setena edició, metre que el pròxim mes d’octubre està previst inaugurar-ne la vuitena.

 

Graella de programació

Vídeo-Spot Districte Cultural

Imatges dels espectacles

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.