Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Valoració i balanç del cicle de concerts Sala Barcelona

El proper dijous 27 d’agost a les 12h a l’Espai 4 del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), el Delegat de Drets Culturals de l’Ajuntament de Barcelona, Daniel Granados, i la gerent de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), Carmen Zapata, presentaran el balanç i la valoració general del cicle de concerts Sala Barcelona – Música al Castell de Montjuïc

 

IMPORTANT
Per raons d’aforament, els mitjans interessats en assistir presencialment a la roda de premsa és imprescindible que ho confirmin enviant un correu a adriana@asacc.net.
Per assistir a la roda de premsa cal portar mascareta. Disposarem de gels hidroalcohòlics per desinfestar-vos les mans abans d’entrar a la sala.

La roda de premsa també es podrà seguir per streaming a través de https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/. Els periodistes que vulguin fer alguna pregunta, ho podran fer a través de missatges de WhatsApp al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.