Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Joc d’infants’, de Lola Lasurt, nova exposició a La Capella

El dimarts, 21 de juliol, s’obrirà al públic l’exposició Joc d’infants, de Lola Lasurt (Barcelona, 1983), en el marc de Barcelona Producció 2019-2020. Aquell mateix dia, a les 11 h tindrà lloc una visita guiada a periodistes amb l’artista i Latitudes (Max Andrews i Mariana Cánepa Luna).

El projecte, que es podrà veure fins al 27 de setembre del 2020, pren com a punt de partida la retrospectiva Miró. Barcelona 1968-69, la primera mostra d’art contemporani presentada a La Capella. A través d’una nova sèrie de pintures, fotografies, vídeos i ceràmiques, Lasurt aborda l’agitació sociopolítica de finals de la dècada de 1960 tot apropiant-se d’imatges relacionades amb la infantesa publicades a la premsa nacional durant els tres mesos de l’estat d’excepció que es va declarar pocs dies després que acabés l’exposició de Miró. Lasurt relaciona així dues formes de transició: un període d’excepció tant des del punt de vista del desenvolupament polític com personal. El títol remet a l’obra dels Ballets russes de Monte-Carlo Jeux d’enfants, composta per Boris Kochno, amb decorat i vestuari de Miró, i inaugurada al Liceu l’any 1933.

Imprescindible confirmar l’assistència pel dia 21 de juliol (11 h) a lcarbonellf@bcn.cat / 677441414.
Us recordem que l’ús de mascareta és obligatori per a fer la visita.

 

Més informació 
Material gràfic 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.