Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats assisteix a la presentació del Dia del Llibre i la Rosa

Dimecres, 15 de juliol, a les 12:30 hores a l’Auditori de La Pedrera (Passeig de Gràcia, 92 Barcelona), el Tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, assistirà a la presentació de l’organització del Dia del Llibre i la Rosa a tot Catalunya i dels protocols de protecció, seguretat i higiene, organitzada per La Cambra del Llibre de Catalunya i el Gremi de Floristes de Catalunya.

A la presentació també intervindrà la Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Mariàngela Vilallonga; la presidenta del Gremi de Llibreters de Catalunya, M. Carme Ferrer; el president de la Cambra del Llibre de Catalunya, Patrici Tixis, i el president del Gremi de Floristes de Catalunya, Joan Guillén.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.