Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Da Souza, Marialluïsa, Hidrogenesse, The Zephyr Bones, Medalla i Barcelona Gipsy Balkan Orchestra aquesta setmana a Sala Barcelona – Música al Castell de Montjuïc

Dijous concert de Da Souza i Marialluïsa i a continuació una sessió de Diego Armando DJ

Divendres és el torn del directe dels Hidrogenesse acompanyats de DJ Elsa de Alfonso

Dissabte doble concert de The Zephyr Bones i Medalla; Raquel Bang Bang serà l’encarregada d’amenitzar la vetllada

El directe de Barcelona Gipsy Balkan Orchestra i el DJ Grounchoo per tancar la segona setmana del cicle Sala Barcelona


Barcelona, 6 de juliol de 2020.- Arranca la segona setmana de concerst del nou cicle de música en directe a la ciutat, Sala Barcelona – Música al Castell de Montjuïc; concretament al Pati d’Armes del castell.

Aquest dijous tindrà lloc la doble presentació dels discs de Da Souza i Marialluïsa que acabarà amb la sessió del DJ Diego Armando. La banda mallorquina presenta el seu quart àlbum ‘Salsa agredolça’, un nou treball que torna a mostrar el gran talent que tenen per les melodies, ara amplificat per una nova paleta de clarobscurs que fan d’aquest el seu disc més profund, divertit i complex.  Marialluïsa va publicar a principis d’any el seu primer LP format per un grapat de cançons senzilles però preciosistes, amb reflexions vitals i imatges oníriques que s’enlairen sobre melodies brillants, sons atmosfèrics i ecos africans.

Divendres és el torn del directe dels Hidrogenesse que, a més de presentar en directe les cançons del seu últim mini-álbum publicat fa escases setmanes ‘¿De qué se ríen los españoles?’, faran un concert molt especial on repassaran tots els seus discs publicats, des del 1998 fins al 2020. La DJ Elsa de Alfonso farà una sessió abans i després del concert carregada de hits, sens dubte.

The Zephyr Bones i Medalla seran a Sala Barcelona el dissabte en un sobre concert molt especial. El vespre de dissabte es podrà gaudir del vaporós i melòdic rock de The Zephyr Bones amb una suau psicodèlia, murmurada com en una il·lusió, que portarà a un camí per somiar. També tindrà lloc el directe de Medalla centrat en les cançons del seu últim disc de nom homònim. Dotze temes que es mouen entre les ones sonores de la new wave al rock psicodèlic, passant pel post punk, el dream pop i, per descomptat, aquest heavy pop que els caracteritza des del seu disc debut de fa tres anys, ‘Emblema y Poder’. Raquel Bang Bang amenitzarà la vetllada.

Acabarà la setmana amb el concert de la Barcelona Gipsy Balkan Orchestra (BGKO), un conjunt internacional de músics amb seu a Barcelona, que amb les seves genuïnes reinterpretacions de la música tradicional dels Balcans, Orient Mitjà i les costes mediterrànies, ofereix un directe explosiu de música ancestral, capaç d’anar directament a l’ànima. Imperdible!

Tots els concerts seran amb el públic assegut. Els grups d’amics i/o familiars que realitzin la compra d’entrades de manera conjunta (en una mateixa operació bancària, fins a un màxim de 8 entrades), podran acomodar-se juntes en les localitats habilitades a l’espai, sempre que arribi tot el grup alhora, ja que és imprescindible que entrin juntes. Si no, no serà possible garantir que estigui el grup junt.

Més informació i imatges

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.