Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Cancel·lat el concert d’Omara Portuondo al Grec Festival 

L’artista cubana no podrà viatjar a Barcelona per causa de les restriccions imposades aquest dimarts a l’entrada de ciutadans de països de fora de la Unió Europea arran de la crisi sanitària   

La cantant cubana Omara Portuondo finalment no podrà oferir el concert que tenia previst al Grec Festival el proper 8 de juliol, per causa de les restriccions d’entrada de ciutadans de països de fora de la Unió Europea imposades aquest dimarts passat arran de la crisi sanitària. Malgrat les gestions realitzades des de l’Ajuntament amb l’ambaixada espanyola a Cuba, l’agregat cultural i la delegació del govern, ha estat impossible superar els esculls administratius perquè l’artista pogués viatjar a Barcelona per realitzar l’actuació prevista al teatre Grec.

Des de Grec Festival es lamenta molt aquesta cancel·lació de darrera hora ja que l’Omara Portuondo representava l’esperit en aquest viatge imaginari per l’Amèrica Llatina.  Resistència i coratge en el marc d’un Grec diferent que s’ha resistit fins a l’últim moment a prescindir de figures emblemàtiques que donessin força al discurs d’enguany. Una absència artística molt valuosa que deixa un buit en el festival i en els seus seguidors.

Omara Portuondo tenia previst repassar grans temes de la seva carrera extensa, acompanyada d’un quartet liderat pel pianista Roberto Fonseca, el baixista  Yandy Martínez, el batería Ruly Herrera, el percussionista Andrés Coayo i d’altres artistes convidats sorpresa per oferir al públic una actuació carregada d’emoció cap a una ciutat molt estimada per ella. No obstant aquest daltabaix, Omara Portuondo té previst tornar-hi l’any que ve i formar part de nou del programa del Grec 2021, tal i com explica en aquest vídeo:

Vídeo Omara Portuondo

Pel que fa al retorn de l’import de les entrades venudes, i que ja estaven exhaurides en la seva totalitat, en breu es procedirà al reemborsament a les persones afectades per a aquesta cancel·lació. Tal i com s’indica a les condicions de venda, la devolució es gestionarà pel mateix canal on es van comprar. Les persones amb entrades adquirides tenen fins al 8 d’agost per sol·licitar el retorn, en el cas que les hagin comprat a l’oficina de Tiquet Rambles. Si la compra va ser online a través del web de Grec, el retorn serà automàtic.

En el marc de la roda de premsa de Grec Festival prevista avui divendres a les 11 hores, a l’espai LAB del Palau de la Virreina (La Rambla, 99), per presentar les instal·lacions de Grec als Museus, el director del festival, Cesc Casadesús, atendrà els mitjans respecte d’aquesta informació.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.