Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats assisteix a la presentació dels actes d’homenatge a Enric Miralles amb motiu del 20è aniversari de la seva mort

Demà dimecres, 1 de juliol a les 11 hores,  tindrà lloc a la Fundació Enric Miralles (Passatge de la Pau, 10 bis Barcelona) la presentació en roda de premsa de l’homenatge a l’arquitecte Enric Miralles coincidint amb el 20è  aniversari de la seva mort. A l’acte hi assistiran Joan Subirats, tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat , Carlus Padrissa, director artístic de La Fura dels Baus i director de l’NN  i   Benedetta Tagliabue i Joan Roig, comissaris de les exposicions.

El proper 3 de juliol es compleixen vint anys de la mort d’Enric Miralles (Barcelona 1955- Sant Feliu de Codines 2000). Per commemorar aquesta efemèride, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Enric Miralles treballen conjuntament per organitzar un programa d’actes que es prolongaran fins el 2021 que inclouran exposicions, conferències, tallers i altres activitats culturals. La intenció d’aquest homenatge és recollir, de la manera més àmplia possible, les diferents facetes de l’Enric Miralles, com a creador, arquitecte, dissenyador i professor, subratllant la seva petjada a Barcelona, la ciutat on va viure i treballar.

Aquest homenatge s’inaugurarà amb l’espectacle de la Fura dels Baus ‘NN (Nova Normalitat)’, dedicat a Enric Miralles. La direcció és de Carlus Padrissa, i tindrà lloc al Recinte Modernista de Sant Pau el proper 3 de juliol de 2020.

La roda de premsa es podrà seguir a través d’aquest enllaç de Zoom:

https://us04web.zoom.us/j/74154144930?pwd=c3dXREUvdXAxQUFVWmcrY0dyc2ZJUT09 [ ID de la reunió: 741 5414 4930 | Contrasenya: 6hnrcD ]

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.