Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Inauguració del Grec Festival 2020 

Demà dimarts, 30 de juny a les 22 hores, al Teatre Grec, tindrà lloc la inauguració del Grec Festival de Barcelona 2020, amb l’espectacle A Tocar! de la companyia Baró d’evel. A la inauguració assistirà l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau,  i el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació , Ciència i Comunitat, Joan Subirats. El públic assistent estarà integrat en la seva majoria pel personal sanitari, d’emergències i d’altres àmbits essencials que han estat lluitant en primera línia en els moments difícils de la pandèmia.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT:

Els mitjans que tinguin previst assistir és imprescindible que ho comuniquin al departament de premsa del festival abans de demà dimarts 30 a les 12 hores  (grecfestival_premsa@bcn.cat).

Per raons sanitàries, els mitjans gràfics NO podran accedir a la platea del teatre. Les imatges de l’arribada d’autoritats a platea i els primers 10 minuts de l’obra les servirà betevé en HD a través de l’enllaç:

<iframe id=”kaltura_player_1593516399″ src=”https://cdnapisec.kaltura.com/html5/html5lib/v2.83/mwEmbedFrame.php/p/2346171/uiconf_id/42816492/entry_id/1_f9qctsx3?wid=_2346171&iframeembed=true&playerId=kaltura_player_1593516399&entry_id=1_f9qctsx3” width=”1024″ height=”576″ allowfullscreen webkitallowfullscreen mozAllowFullScreen allow=”autoplay *; fullscreen *; encrypted-media *” frameborder=”0″></iframe>

 

Pel que fa a les fotografies, se serviran a través del canal de telegram del festival adreçat als professionals dels mitjans de comunicació.

Enllaç al canal de telegram de premsa del Grec

L’espectacle inaugural es podrà seguir en directe a través de betevé i de betevé.cat

Més informació i imatges del festival aquí: web de premsa del Grec

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.