Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
S’obre la convocatòria per presentar projectes per al Barcelona Producció 2021

Fins al dimecres 9 de setembre, a les 11 h, es poden presentar els projectes per al Barcelona Producció 2021. El programa té com a objectiu incentivar la producció en l’àmbit de les pràctiques artístiques contemporànies. Promou la participació d’artistes, comissaris, crítics, investigadors i altres professionals centrats en l’art i la cultura contemporània a través d’una convocatòria oberta i una selecció de projectes efectuada per un jurat independent. Amb aquesta iniciativa, La Capella ofereix un suport a les necessitats econòmiques i de producció de la comunitat artística de Barcelona i la seva àrea d’influència.

Aquesta edició, tot i que manté el mateix pressupost de 2020, es reformula per tal d’incrementar els honoraris dels artistes entre un 50% i un 66% en funció de la categoria. El jurat el formaran Alexandra Laudo, Antònia Folguera, Joan Casellas, Luz Broto, Pilar Cruz, un/a tècnic/a de l’ICUB (amb veu i sense vot) i David Armengol (amb veu i sense vot), que actuarà com a coordinador de Barcelona Producció 2021.

Les diverses modalitats d’aquest any són:

PROJECTES EXPOSITIUS

3 projectes individuals per a la Sala Gran de la Capella
1 projecte de comissariat per a la Sala Gran de la Capella

PROJECTES NO EXPOSITIUS

2 projectes deslocalitzats
2 projectes d’investigació
1 projecte de publicació
3 projectes d’acció en viu
2 projectes de creació transdisciplinar i mitjans digitals

PROJECTE DE MEDIACIÓ

1 projecte educatiu i de mediació a La Capella

Més informació sobre la convocatòria aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.