Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Ada Colau assisteix a la presentació del Terrat Viu del Museu de Ciències Naturals de Barcelona, la primera coberta verda silvestre de la ciutat

El proper dissabte, 27 de juny,  a les 11 hores, es presentarà el Terrat Viu del Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Plaça Leonardo da Vinci, 4-5, Parc del Fòrum).  L’acte presidit per l’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, comptarà també amb la presència del tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, el regidor d’Emergència Climàtica, Eloi Badia, la directora del Museu, Anna Omedes i  l’autor del projecte, Josep Maria Montserrat, que farà una visita guiada per a la premsa.

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona creix amb el Terrat Viu, un nou espai verd silvestre de 7.100m2  situat a la coberta de la seu del Fòrum que s’integra a la visita i les activitats del Museu. Aquest nou espai, que s’emmarca en les línies d’actuació del Pla del Verd i de la Biodiversitat de Barcelona 2020, consta de tres prats i tres llacunes silvestres adaptades al clima mediterrani . El Terrat Viu del Museu  funcionarà també com un espai experimental per conèixer quines espècies són més adients per a cobertes i terrats sostenibles a Barcelona.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.