- Premsa Institut de Cultura de Barcelona – ICUB - https://premsaicub.bcn.cat -

Més de 30 artistes se sumen a la programació de Sala Barcelona, que omplirà de música en directe el Castell de Montjuïc aquest estiu

L’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) en cooproducció amb l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) s’uneixen en el projecte SALA BARCELONA

Nueva Vulcano, Brighton 64, Yawners, Mourn, Queralt Lahoz, Las Bajas Pasiones, La Guapachosa, Los Tiki Phantoms, Tversky o ’77 playing Black Sabbath, algunes de les incorporacions al cartell

Part de la recaptació es destinarà a pal·liar la situació d’emergència que viuen les sales de concerts de petit aforament de la ciutat

Més de 60 actuacions tindran lloc del 2 de juliol al 30 d’agost al Pati d’Armes del Castell de Montjuïc

 

Després de presentar el projecte, els objectius amb els quals neix Sala Barcelona i els primers noms de la programació artística, despleguem pràcticament la totalitat d’artistes, bandes i DJs que completen el cartell. Durant els mesos de juliol i agost de 2020, de dijous a diumenge tindran lloc les més de 60 actuacions en directe a l’aire lliure amb un aforament reduït per a un màxim de 400 persones en un espai extraordinari de la Ciutat Comtal com és el Pati d’Armes del Castell de Montjuïc. 

Sala Barcelona és una de les apostes de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) en cooproducció de l’Institut de Cultura de Barcelona per a tornar la música en directe a la ciutat després de més de tres mesos des que les sales de concerts de la ciutat van tancar portes a causa de la crisi sanitària. A més, part de la recaptació es destinarà a pal·liar la greu situació en la qual es troben els espais de música en directe de petit aforament amb l’objectiu que totes puguin tornar a obrir portes després de l’emergència sanitària. 

Presentem una programació artística molt eclèctica amb l’objectiu de mostrar l’essència pròpia de les sales de concerts de la ciutat, on es poden gaudir concerts d’estils musicals ben diversos. Sala Barcelona aixopluga concerts de flamenc, música urbana, rock n roll, pop, garage, músiques del món, electrònica, passant pel funk el blues i la música negra. L’estructura de gairebé tots els concerts està formada per una o dues bandes principals i un DJ set, o bé una banda principal amb una banda telonera i un DJ set, per tal que els assistents puguin gaudir dels concerts i també de música en directe després per poder gaudir de l’espai.

Tots els concerts seran amb el públic assegut. Els grups d’amics i/o familiars que realitzin la compra d’entrades de manera conjunta (en una mateixa operació bancària, fins a un màxim de 8 entrades), podran acomodar-se juntes en les localitats habilitades a l’espai, sempre que arribi tot el grup alhora, ja que és imprescindible que entrin juntes. Si no, no serà possible garantir que estigui el grup junt.

Els preus de les entrades estan entre els 12€ i els 15€ per tal de garantir un preu assequible i afavorir l’assistència del públic.

 

PROGRAMACIÓ ARTÍSTICA JULIOL

 

PROGRAMACIÓ ARTÍSTICA AGOST 

I encara queden alguns DJs pendents de confirmació!

Actualment l’ASACC està formada per un total de 73 sales arreu de Catalunya. De les quals, 42 són a la ciutat de Barcelona i 27 són de menys de 250 persones d’aforament.

 

Mesures sanitàries a Sala Barcelona

S’articularan els mitjans necessaris per a dirigir els fluxos de públics cap a la taquilla, lloc d’actuació, banys i espais d’ús comú, garantint la no interferència entre sentits d’entrada-sortida / anada-tornada, així com la distància de separació mínima d’un metre entre corredors, sempre que sigui possible, evitant aglomeracions.

Caldrà vetllar pel manteniment de distàncies de seguretat, tant en les taquilles com en els accessos a l’espai. Es col·locaran en les entrades de l’espai, a la disposició del públic, dispensadors de gel hidroalcohòlic, amb activitat viricida. Així mateix, la sortida del públic, al final dels concerts, ha de realitzar-se de manera escalonada per zones, garantint la distància entre persones.

Durant el procés d’acomodació al Pati d’Armes, s’exigirà al públic l’ús de mascaretes com a mesura complementària, ja que podria ser difícil respectar la distància de seguretat entre espectadors fins estar asseguts. S’acomodarà als espectadors segons la disponibilitat d’aforament permesa per llei.

 

Més informació i imatges aquí [1]