Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats clausura el Technovation Girls Catalonia 2020

Tres equips de Biblioteques de Barcelona han arribat a la final catalana d’aquest concurs internacional

El dissabte, 27 de juny, el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, presidirà la cloenda del Technovation Girls Catalonia 2020, que s’ha fet amb la col·laboració de Biblioteques de Barcelona. L’acte serà virtual, de 9:15 h a 12:30 h, i podran accedir les persones que ja s’hagin inscrit.

En aquesta edició 2020 a Catalunya han participat un total de 62 equips i 230 noies, dels quals 21 equips i 85 noies s’han format i han desenvolupat els seus projectes a les Biblioteques de Barcelona. Els equips de Biblioteques de Barcelona que han estat finalistes son WorldChangers2009, de la  Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra; Logiclub, de la   Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz, i inφnite πoneers, de la   Biblioteca Sofia Barat

L’Associació Espiral, Educació i Tecnologia, com a entitat ambaixadora del programa Technovation Girls a Catalunya, organitza l’esdeveniment en línia de la final de la temporada del Technovation Girls Catalonia 2020, on les Biblioteques de Barcelona col·laboren des de fa 3 anys. L’any 2018 hi van participar 4 equips de la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra, 2 dels quals van passar a la semifinal mundial, i l’any 2019 hi van participar 20 equips de 5 Biblioteques de Barcelona, 4 dels quals van estar entre els 7  finalistes de Catalunya. A l’edició de 2020 hi han participat 21 equips de 9 Biblioteques de Barcelona, 3 dels quals estan entre els 7 finalistes de Catalunya. 

 

Més informació, aquí

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.