Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Flama del Canigó dóna el tret d’inici a les festes de Sant Joan

Aquest any, de forma excepcional, l’acte de rebuda de la Flama tindrà lloc a la plaça del Rei i només s’hi podrà accedir amb invitació

El web de Sant Joan ha recopil·lat les activitats que s’organitzen als districtes de la ciutat. Enguany la festa s’haurà de celebrar tenint en compte les mesures i normatives sanitàries

 

El proper dimarts, 23 de juny, a les 18 hores, tindrà lloc l’acte institucional de la rebuda de la Flama del Canigó a la ciutat de Barcelona. Aquest any, per la situació sanitària, l’acte es farà a la plaça del Rei i només s’hi podrà accedir amb invitació. Després de la tradicional encesa del peveter, els representants de cada barri aniran pujant a l’escenari per agafar el foc que encendrà els foguerons de tota la ciutat. L’acte serà retransmès en directe pel Facebook de Cultura Popular Barcelona.

Posteriorment començarà una revetlla de Sant Joan singular restringida a petites celebracions però que comptarà amb tots els elements que la caracteritzen: el foc, la música, el ball i la coca com a protagonistes. Enguany la festa s’haurà de celebrar tenint en compte les mesures i normatives sanitàries, indicades en aquest enllaç. Només estaran permeses les activitats que garanteixin el compliment de les distàncies de seguretat entre les persones i  està prohibit celebrar festes que comportin aglomeracions massives.

Així, les platges restaran tancades des de les 20.00 hores del dia 23 fins a les 10.00 hores del dia 24 per evitar les grans concentracions que es produeixen cada any. Les guinguetes també tancaran a les 20.00 hores el dia 23 de juny.

Les fogueres de la nit de Sant Joan no estaran autoritzades, només els foguerons, sempre que estiguin encerclats degudament i ocupin com a màxim 1 metre quadrat, i amb un aforament reduït i controlat.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.