Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Els Centres Cívics obren les seves portes a partir de dilluns

Entre el 15 i el 22 de juny es posaran progressivament en marxa el 80% dels 52 centres cívics

Obriran amb serveis bàsics informant els usuaris de les propostes i cursos que començaran a programar-se a finals de juny i durant tot el juliol

 

A partir del proper dilluns, 15 de juny, 28 Centres Cívics de la ciutat començaran la seva desescalada, per recuperar de forma progressiva la seva activitat presencial. Entre el 15 i el 22 de juny es posaran progressivament en marxa el 80% dels 52 centres cívics. Inicialment, obriran atenent i informant de les propostes i cursos que començaran a programar-se a finals de juny i durant tot el juliol.

Llistat complet dels Centres Cívics i data d’obertura

Han passat tres mesos des que la situació sanitària va obligar a tancar les portes dels espais. Durant noranta dies els Centres Cívics han realitzat un treballar de portes endins, potenciant la presència a les xarxes socials amb propostes culturals i formatives de tota mena.

A partir del dia 15 de juny, els Centres Cívics començaran a obrir les seves portes, amb alguns canvis físics i noves maneres de fer, que s’han hagut d’implementar per garantir la seguretat de tothom. Progressivament es recuperaran les activitats i serveis habituals, adaptades a les mesures sanitàries establertes. Durant el mes de juliol, per exemple, es podran seguir alguns dels tallers presencials que s’hi programaran i de mica en mica, altres serveis i activitats. I pel que fa a tallers, també es reprendran part dels cursos que quedaven pendents. En aquest darrer cas es donarà la possibilitat de recuperar les sessions perdudes i en supòsit que no es programi el mateix tipus de taller, s’oferirà la possibilitat de realitzar les sessions en un d’equivalent, sempre que sigui possible.

Paral·lelament, es mantindran les propostes virtuals. Tota l’activitat en línea dels centres cívics es podrà seguir a les xarxes socials i a les pàgines web de cada equipament. 

En el marc del circuit Barcelona Districte Cultural iniciarà a principi de mes de juliol la reprogramació de les funcions ajornades als mesos de març i abril, omplint de vida els espais escènics i auditoris dels Centres Cívics de Barcelona.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.