Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació del projecte Sala Barcelona Música al Castell de Montjuïc

El proper dijous, 11 de juny, a les 13 hores a la sala de concerts Upload (dins del Poble Espanyol de Barcelona), el delegat de Drets Culturals de l’Institut de Cultura de Barcelona, Daniel Granados, i la gerent de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC), Carmen Zapata, presentaran el projecte Sala Barcelona Música al Castell de Montjuïc, una coproducció de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC).

IMPORTANT:

Per raons d’aforament, els mitjans interessats en assistir presencialment a la roda de premsa és imprescindible que ho confirmin enviant un correu a adriana@asacc.net.

Per assistir a la roda de premsa cal portar mascareta. Disposarem de gels hidroalcohòlics per desinfectar-vos les mans abans d’entrar a la sala. Si algun periodista no pot assistir, la compareixença també es podrà seguir per streaming a través del web de barcelona cultura.

Els periodistes que vulguin fer preguntes en directe a través de missatges de text, podran enviar-les al número de telèfon 662 627 350. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.