Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Virreina obre les exposicions de Barbara Hammer, Daniel G. Andújar, Susan Sontag i Rafel Bernis

La propera setmana La Virreina Centre de la Imatge presenta les quatre exposicions que s’havien d’inaugurar just quan va començar el període de confinament: Sisters!, de Barbara Hammer (Los Angeles, 1939 – Nova York, 2019); El tercer estat, de Daniel G. Andújar (Almoradí, 1966); Sobre la fotografia, de Susan Sontag, i El bar de la senyora Olvido, de Rafel Bernis (Barcelona, 1945).

La visita guiada per a periodistes a les exposicions tindrà lloc dilluns 8 de juny, començarà a les 10 h al pati del Palau de La Virreina, i comptarà amb les explicacions dels artistes Daniel G. Andújar i Rafel Bernis, així com de Valentín Roma, director de La Virreina Centre de la Imatge.

L’ordre de la visita serà:

  • 10 h – Susan Sontag
  • 10.30 h – Rafel Bernis i Barbara Hammer
  • 11:30 h – Daniel G. Andújar

Preguem que confirmeu assistència al correu lcarbonellf@bcn.cat i que porteu mascareta el dia de la visita.

Dossier de premsa i material gràfic de les exposicions

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.