- Premsa Institut de Cultura de Barcelona – ICUB - https://premsaicub.bcn.cat -

Joan Subirats i Dani Granados presenten noves mesures de suport al teixit i sector cultural de Barcelona

Divendres 15 de maig, a les 10.30 hores (Compareixença telemàtica), el tinent d’alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, i el Delegat de Drets Culturals, Dani Granados, presentaran noves mesures de suport al teixit i sector cultural de la ciutat.

Els periodistes podran seguir utilitzant el sistema que els permet fer preguntes en directe i interactuar amb els compareixents a través de videoconferència amb l’objectiu de donar més facilitats a la tasca periodística.

 

INSTRUCCIONS DE CONNEXIÓ:

Instruccions a seguir per preguntar a la roda de premsa d’avui:

– Cada periodista que vulgui preguntar per via telemàtica haurà de confirmar-ho enviant un missatge de WhatsApp amb nom i mitjà al telèfon 618 686 173.

– Abans que comenci la roda de premsa, haurà d’obrir l’enllaç següent a través d’ordinador o de dispositiu mòbil i afegir un password que rebrà per WhatsApphttps://meet.jit.si/SalaPremsaAjuntamentBarcelona [1]

– Un cop connectat, haurà de desactivar el micròfon amb el botó ‘micròfon’ situat a la part inferior de la pantalla i seguir la roda de premsa.

– Al torn de preguntes, un moderador donarà pas a cada periodista. Al seu torn, cada periodista haurà d’activar el seu micròfon a través del botó inferior. Amb el micròfon ja activat, caldrà identificar-se amb nom i mitjà i seguidament fer les preguntes. Quan s’hagin respost les seves preguntes, el periodista haurà de dir o indicar que ha acabat el seu torn i tornar a silenciar el seu micròfon.

Igualment, els periodistes que vulguin seguir fent les preguntes a través de missatges de WhatsApp, podran enviar-les al número de telèfon 618 686 173. Caldrà que s’identifiquin amb nom i mitjà.

Pel que fa a qüestions tècniques, betevé posarà a disposició aquest senyal en directe per les següents vies:
1) Collserola (matriu de CELLNEX)
2) per als mitjans que ho vulguin publicar al seu web: descarregueu codi embed [2]

En cas de qualsevol dubte, contacteu amb el Departament Tècnic de betevé, al 93 506 42 13.

La compareixença també es podrà seguir per streaming a través del següent enllaç:
https://ajuntament.barcelona.cat/premsa/ [3]