Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Institut de Cultura crea un canal on aclarir dubtes sobre el Pla de xoc per donar suport al teixit cultural

L’Institut de Cultura activa un canal per tal de resoldre els dubtes sobre l’aplicació de les 10 mesures extraordinàries del Pla de xoc per donar suport al sector cultural. Aquest primer paquet de mesures, dirigides al sector per respondre a la situació generada per la COVID-19, estan enfocades a donar suport al teixit cultural de la ciutat i ajudar a mantenir viu el sector en moments d’excepcionalitat.

A través d’un formulari es respondran dubtes sobre les subvencions extraordinàries, la reprogramació d’espectacles anul·lats, la reorganització del calendari de grans esdeveniments culturals i festivals de música, l’avançament de part del caixet d’una proposta inclosa en alguna programació de l’ICUB, la compra de llibres per incrementar el fons de les biblioteques de la ciutat o les gestions relacionades amb la celebració de festivals literaris o Sant Jordi 2020, entre d’altres. 

El passat 18 de març, l’Ajuntament de Barcelona feia pública l’activació del primer paquet de mesures dirigides al sector cultural per respondre a la situació generada per la COVID-19. Iniciatives i propostes per començar a fer front a una crisi que està afectant intensament al teixit cultural de la ciutat, i que tenen la voluntat d’ajudar a que la cultura segueixi viva i que ajudi a recuperar el pols ciutadà un cop superat aquest episodi.


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.