Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
RODA DE PREMSA CANCEL·LADA: El Concurs Internacional de Música de les Corts arriba a la seva 16a edició

Dijous, 12 de març, a les 11 hores, tindrà lloc l’acte de presentació del 16è Concurs Internacional de Música de les Corts, a l’espai 4 del Palau de la Virreina (Rambla, 99). L’acte presidit pel regidor de Turisme i Indústries Creatives i regidor de les Corts, Xavier Marcé, comptarà amb la participació de la directora del Centre d’Estudis Musicals A Tempo, Sílvia Chocrón, de la presidenta de l’Associació Per l’altre cor cremat de Barcelona – Ajut al quart món -. Mercè de la Torre, de la guanyadora del 1er Premi del 15è CIM en categoria de cant, Laura Brasó, i del director de la Revista Musical Catalana, Albert Torrents.

El Concurs Internacional de Música de les Corts (CIM) arriba a la 16a edició i, com a novetat, enguany s’avança al calendari i se celebrarà del 23 al 28 de març en diferents equipaments del districte de les Corts. Està organitzat per l’Ajuntament de Barcelona: el Districte de les Corts i l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), el Centre d’Estudis Musicals A Tempo, i l’associació Per l’altre cor cremat de Barcelona – Ajut al Quart Món-.

Aquest certamen, ja consolidat a l’agenda cultural del districte i la ciutat, estimula i dona suport a joves intèrprets en la seva carrera musical, difon la música clàssica a joves generacions i estableix un marc cultural de difusió musical a les Corts. El concurs és obert a intèrprets joves, d’entre 18 i 35 anys, que comencen la seva carrera i té com a objectiu estimular i donar suport a aquest col·lectiu. És també un espai per a l’impuls de la interpretació musical i la difusió de la música clàssica a través de les joves generacions.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.