Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Dansa metropolitana inaugura la seva tercera edició aquest dissabte a La Barceloneta

Dissabte, 14 de març a les 11.30 hores, tindrà lloc al Parc de la Barceloneta la jornada inaugural de la tercera edició de la quinzena de Dansa Metropolitana, el festival de dansa que se celebrarà fins el 29 de març als municipis de Barcelona, Badalona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat del Vallès i Viladecans. Dansa Metropolitana és un projecte fet a partir de la col·laboració i la complicitat dels teatres i els programadors dels diferents municipis i amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Desenvolupament de la inauguració:

11.30 h: Inici del recorregut amb Los Moñekos i Jorge Albuerne davant del Centre Cívic Barceloneta.

11.45 h:  Creació ex profeso de Pol Jiménez i Anna Llombart

12.00 h:  Underneath de Cia. Lali Ayguadé 

12.15 h:  Topa dels Brodas Bros i Kukai Dantza

12.35 h: EUFORIA de Sacude (aquest espectacle es podrà veure durant la quinzena a tots els municipis)

13.00 h: Aperitiu amb la complicitat de la Guingueta de Proa a la Mar (Pla comunitari de la Barceloneta) amb els sons d’Àfrica Moment DJ MBODJ Parc de la Barceloneta.

NOTA INFORMATIVA:

11:15 h Atenció a mitjans al Parc de la Barceloneta a càrrec el tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats.

Prèvia institucional, dijous 12 de març

El proper dijous 12 de març a les 12.00 hores a la sala C del Centre Cívic de la Barceloneta (carrer Conreria, 1) tindrà lloc una trobada on hi seran presents els regidors de cultura dels vuit ajuntaments, el tinent d’Alcaldia de Cultura, educació, Ciència i Comunitat de l’Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats, el gerent de l’AMB, Ramon Torra, i el president delegat de l’àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona, Joan Carles Garcia Cañizares.

En el marc de la trobada es debatrà sobre la formalització de l’acord per garantir properes edicions. Un cop acabada la reunió es desplaçaran al Parc de la Barceloneta per assistir a l’assaig de la companyia Sacude.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.