Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Marjane Satrapi, pregonera de la lectura 2020

Dimecres 22 d’abril, a les 18 h, al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona, l’autora de còmic Marjane Satrapi conversarà amb la periodista Natza Farré sobre el conjunt de la seva obra i el paper que la lectura i les biblioteques han tingut en la seva vida.

Marjane Satrapi va néixer el 1969 a Rasht, Iran. És autora de diversos llibres infantils, a més de les seves cèlebres memòries gràfiques, Persèpolis (Reservoir Books, 2020), i dues obres per a adults, Brodats (2003) i Pollastre amb prunes (2004). Actualment viu a París i col·labora en revistes i diaris de tot el món, inclosos el New Yorker i el New York Times. Així mateix, es dedica a la direcció cinematogràfica i acaba d’acabar el rodatge del seu cinquè film.

El pregó de la lectura es va celebrar per primera vegada l’any 2003 amb la presència de Quino. Des d’aquell any han estat pregoners José Saramago, Martí de Riquer, Emili Teixidor, Antonio Tabucchi, Alessandro Baricco, Bernardo Atxaga, José Luís Sampedro, Josep Maria Castellet, Raimon, Albert Sánchez Piñol, Donna Leon, John Banville, Claudio MagrisYasmina Reza, Almudena Grandes i Mia Couto.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.