Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Perich 1941-1995. Humor amb Ulls de Gat, a el Born CCM

perich
El proper dimecres 4 de marc, a les 10.15 h
, tindrà lloc a la sala Moragues del Born CCM (plaça comercial, 12), la presentació de l’exposició “Humor amb Ulls de Gat”, una retrospectiva del dibuixant Perich, comissariada pel dibuixant Jaume Capdevila “Kap”, que reivindica el poder transformador de l’humor dels seus dibuixos i frases.

 La mostra, que es podrà visitar del 5 de març al 16 d’agost de 2020, contextualitza el treball de Perich i mostra facetes desconegudes situant-lo en la tradició satírica catalana i mostrant també obra d’altres autors, des d’Apel·les Mestres o Opisso a Cesc o Muntañola. L’exposició, a més, incorpora material inèdit, mai vist pel públic fins ara i fa visible part del procés creatiu de Perich, mitjançant guions, esbossos i altres elements de treball.

 La presentació tindrà lloc en el marc d’un esmorzar de forquilla on els principals dibuixants d’humor del país donaran la seva visió desenfadada del Perich. Un homenatge que vol reivindicar l’ofici d’humorista. Comptarem amb Miquel Ferreres, Toni Batllori, Tom, Romeu, Fer, Jose Luís Martín, Raquel GU, Kim, Joma, Ant, Azagra, Mariel, Jaume Bach i Maribel Carod.

L’acte comptarà també amb la presència de Raquel Perich, filla de Jaume Perich, del regidor Memòria Democràtica, Jordi Rabassa, del director de Memòria, Història i Patrimoni, Carles Vicente, la directora d’El Born Centre de Cultura i Memòria, Montserrat Iniesta i Gonzàlez,  i la directora de l’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona, Núria Bosom Palau.

NOTA INFORMATIVA: Per assistir a la presentació i participar de l’esmorzar de forquilla, cal confirmar assistència  enviant un mail a: comunicacioelbornccm@bcn.cat

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.