Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
El Castell de Montjuïc ret homenatge al barraquisme oblidat

El diumenge, 1 de març, a les 12 h, al Castell de Montjuïc, tindrà lloc l’acte d’Homenatge i memòria dels antics barris de barraques de la muntanya, dins de les activitats de l’exposició Viure a Montjuïc. Memòria d’un barraquisme oblidat.

L’acte estarà conduit per Oriol Granados, i comptarà amb la participació de Mercè Tatjer (historiadora), Oscar Casassayas (historiador) i Rafel Usero (mestre i antic veí de Montjuïc). Durant la taula rodona es parlarà de temes relatius a la vida a Montjuïc, com l’arribada a la muntanya, la configuració de les famílies, la vida al barri (escola, consultori mèdic, acció religiosa, centre cultural, esport, etc), la situació laboral o el trasllat de Montjuic als nous barris.

 

Més informació sobre l’exposició, aquí
https://eicub.net/share/service/publicSite?node=workspace://SpacesStore/b3026c71-160d-4cc2-abac-32ff3ad1828f

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.