Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Oberta la convocatòria per poder actuar al BAM Cultura Viva 2020

El BAM Cultura Viva treballa des de la coproducció público-comunitaria amb entitats, col·lectius i persones diverses vinculades a la cultura de Barcelona en el marc de les festes de La Mercè

 

Des de demà, 21 de febrer, i fins el 21 de març, és oberta la convocatòria per presentar propostes musicals per participar al BAM Cultura Viva, el festival impulsat per l’Ajuntament en el marc de les festes de La Mercè, i que s’organitza de manera oberta i participativa.

La convocatòria és una crida a totes aquelles persones amb ganes de fer música: grups, cantautores, djs, i fins i tot projectes artístics d’altres disciplines —dansa, circ, teatre, instal·lacions, performance, etc.— amb propostes connectades al llenguatge musical. Cada artista o banda pot enviar tantes propostes com vulgui. A partir de l’escolta de totes les propostes rebudes, la comissió de programació del festival i un jurat independent elaboraran la programació definitiva. El jurat haurà estat proposat pel plenari del BAM Cultura Viva, un espai obert per participar de diferents maneres en el disseny del programa i la producció d’aquest esdeveniment (en relació a la programació d’activitats, concerts, les instal·lacions, la fira discogràfica, etc); actualment el formen diferents entitats, col·lectius i persones diverses vinculades a la cultura de Barcelona.

En l’edició passada, es van rebre més de 600 propostes d’artistes de la ciutat i d’arreu, també propostes internacionals. Enguany, i reforçant l’objectiu de les darreres edicions, el BAM Cultura Viva vol convocar i mostrar música i també iniciatives culturals que inventen altres maneres de desenvolupar-se. El festival vetlla per les diversitats, la paritat de gènere i les formes de funcionament innovadores quant als models convencionals de la indústria cultural —autoria, edició, distribució, representació, actuació, producció, llicències…— El BAM Cultura Viva és un projecte de democràcia cultural, que teixeix complicitats amb projectes d’economia social i promou processos artístics que ens enforteixin col·lectivament, dignifiquin el treball artístic i posin en valor la cultura de codi obert, la lliure circulació i la remescla.

 

Trobareu el Formulari de la convocatòria i la Guia de Presentació de Propostes (bases), tant en català com en castellà, als següents enllaços:

Link Guia de Presentació de Propostes (bases) en CATALÀ
Link Guia de Presentació de Propostes (bases) en CASTELLÀ

Link Formulari en CATALÀ
Link Formulari en CASTELLÀ

Per a més informació, seguiu @CulturaVivaBcn a les xarxes socials (tw, fb, ig) o consulteu la web barcelona.cat/cultura viva

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.