Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’exposició sobre la Gràfica Anarquista fa el pas al paper amb el llibre ‘Gràfica Anarquista. Fotografia i revolució social 1936-1939’

Dijous, 20 de febrer, a les 18.30 hores tindrà lloc la presentació del llibre Gràfica Anarquista. Fotografia i Revolució Social 1936-1939 a la sala Castellví d’El Born CCM (plaça Comercial, 12). A l’acte, presidit per Jordi Rabassa i Massons, Regidor de Memòria Democràtica, participaran Andrés Antebi, coautor; Chris Ealham, historiador, i José Ramón Palacios, president de la Fundación Anselmo Lorenzo. El llibre, publicat per l’Ajuntament de Barcelona i l’Observatori de la Vida Quotidiana (OVQ) amb la col·laboració de la Fundación Anselmo Lorenzo i l’Ateneu Enciclopèdic Popular, recull el llegat gràfic de l’anarquisme a Barcelona durant la Guerra Civil espanyola.

La publicació del llibre completa, amb material inèdit, l’exposició de l’Arxiu Fotogràfic de Barcelona que es pot visitar fins el 16 de maig. (plaça de Pons i Clerch, 2, pl. 2). La tasca de recerca, investigació i documentació duta a terme per l’OVQ, és un projecte apadrinat per La Virreina Centre de la imatge, amb la voluntat de mostrar la riquesa de la producció visual i iconogràfica de l’anarquisme el segle XX a través de diferents iniciatives.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.