Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
L’Arribo pintarà de ‘Color Carnaval’ la plaça Reial i la Rambla

El proper Dijous Gras, 20 de febrer, a partir de les 18 hores, començarà el tret de sortida del Carnaval amb l’Arribo, que aquest any s’inicia a la plaça Reial de la mà de ses majestats els reis Belluga i Tòtil Tocatdelala. Enguany ho faran amb l’espectacle ‘Color Carnaval’, que representarà els colors de la vida. La desfilada començarà a la plaça Reial amb l’aparició del rei Tòtil, la reina Belluga i els seus ambaixadors, que representen el país de Xauxa.

Tot seguit, la comitiva enfilarà la Rambla per fer parada i fonda a la Boqueria i, finalment, acabar al Palau de la Virreina, que aquests dies és la casa del Rei i la Reina dels Poca-soltes. A les 18.45 h, al mig de la Rambla, i davant del Palau de la Virreina, hi haurà el tradicional espectacle, la Taronjada i el castell de focs.

La companyia Comediants serà l’encarregada d’encetar les festes d’enguany amb l’espectacle ‘Color Carnaval’ que ha estat creat i dirigit per Jaume Bernadet Munné, amb direcció musical de Ferran Martínez.

 

Imatges i programa complet del Carnaval aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.