Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Presentació de la programació de 3a edició de la quinzena de la Dansa

Dilluns, 17 de febrer a les 10.30 hores, tindrà lloc al Mercat de les Flors (carrer Lleida, 59)  la presentació de la programació de la tercera edició de la quinzena de la Dansa Metropolitana, que tindrà lloc del 13 al 29 de març als municipis de Barcelona, Badalona, Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, L’Hospitalet de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Sant Cugat del Vallès i Viladecans.

A l’acte hi intervindran Cesc Casadesús i Giulia Poltronieri, membres de la comissió artística del Dansa, Àngels Margarit, directora del Mercat de les Flors, Juan Carlos Martel Bayod, director del Teatre Lliure i Xavier Pujolràs, coordinador de la programació del TNC.

Abans dels parlaments i presentació de la programació, la companyia Cobosmika oferirà al hall del Mercat un tast de la intervenció artística que faran aquest any al metro durant els dies de festival.

Dansa Metropolitana és un projecte fet a partir de la col·laboració i la complicitat dels teatres i els programadors dels diferents municipis i amb el suport de la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.