Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
‘Llum Bcn’ il·luminarà durant aquest cap de setmana els carrers de Poblenou

A partir del proper divendres, a les 19 hores, el festival Llum BCN il·luminarà els carrers de Poblenou en la seva 9a edició. Fins a 57 espais es transformaran gràcies a la llum, la tecnologia digital i la imatge en moviment. Alguns dels artistes internacionals que hi participaran Julio Le Parc, Luke Jerram, l’estudi United Visual Artists, Kurt Hentschläger o Antoni Arola. A més, durant el cap de setmana, 17 escoles d’art, disseny, il·luminació i arquitectura (dues més que l’any passat), convertiran els espais del voltant del 22@ en el seu laboratori.

Informació de servei per a la premsa

  • Dijous 13, a partir de les 19 hores. Els mitjans que vulguin podran prendre imatges des darrers assajos i parlar amb els artistes i comissaris del Llum BCN. Imprescindible confirmar assistència abans amb l’equip de premsa, a través de premsaicub@bcn.cat
  • Divendres 14, a les 18 hores, al Museu del Disseny HUB, els comissaris dels festival faran una presentació del festival. A les 19 hores, atendran a la premsa. Imprescindible confirmar assistència abans amb l’equip de premsa, a través de premsaicub@bcn.cat
  • Diumenge 16, a les 12 hores, a l’hotel SB Glow (c. Badajoz, 148, 154,), es donaran els premis a les millors instal·lacions d’entre les propostes de les Escoles.

Dossier de premsa, més informació i imatges per a premsa aquí

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.