Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
La Virreina Centre de la Imatge presenta la programació del 2020 i els nous espais expositius

El dimecres, 12 de febrer, a les 12:30 h, tindrà lloc la roda de premsa de presentació de la programació 2020 i dels nous espais expositius de La Virreina Centre de la Imatge. Hi intervindran el Tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, i el director de La Virreina Centre de la Imatge, Valentín Roma, i tindrà lloc a les noves sales d’exposicions, a la planta baixa del Palau de La Virreina.

La temporada 2020 se celebren 40 anys des que la Virreina va iniciar una programació estable dedicada a l’art contemporani, fet que la converteix en la institució pública més antiga de Barcelona (des del 1980 al 2020) en exhibir les pràctiques artístiques que s’ocupen de la contemporaneïtat. Amb l’obertura de les noves sales d’exposicions de la planta baixa que donen directament a La Rambla, s’inserirà una oferta museogràfica i cultural dins d’una avinguda tan emblemàtica de la ciutat de Barcelona.

 

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.