Barcelona Cultura

Institut de Cultura de Barcelona

Servei de Premsa
Joan Subirats presenta els resultats de l’Enquesta de participació i necessitats culturals a Barcelona

El proper dijous, 13 de febrer, a les 12:30 h, a l’espai 4 del Palau de la Virreina (la Rambla, 99), el tinent d’Alcaldia de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat, Joan Subirats, junt amb Nicolàs Barbieri, investigador en polítiques públiques, i Montserrat Tort, cap de la Secretaria Tècnica de l’ICUB, presentaran els resultats de l’Enquesta de participació i necessitats culturals a Barcelona.

L’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) ha impulsat aquesta enquesta, una eina pionera a la ciutat per la metodologia emprada, amb l’objectiu d’aportar coneixement rellevant per a la presa de decisions públiques i conèixer les necessitats, el grau i tipus de participació culturals, així com les inquietuds de la població de Barcelona.

Etiquetes:


Els continguts d'aquest web estan subjectes a una llicència de Creative Commons si no s'indica el contrari.